EroLife 2018-01-10T15:11:27+00:00

Erolife

Je loopt al een hele tijd met het idee om jezelf eens “echt anders” te laten fotograferen als cadeau voor je vriend, vriendin of levenspartner, maar je weet niet hoe en waar….. Wij maken al ruim vijftien jaar licht erotische portretseries in onze studio, waarbij licht en schaduw, houding en eventuele toepasselijke kleding en sieraden zorgen voor een wel heel bijzonder beeld. Door het projecteren van licht op een lijf zijn we in staat om te laten zien wat je wilt laten zien en daardoor te verbergen wat verborgen moet blijven. Spannend? Jazeker! Alleen voor jonge mensen met maten van een fotomodel? Zeker niet! Duur?, ook dat niet! We hebben voor elk budget een passend en pakkend ERO-Lifeportret.

We werken alleen op afspraak zodat we alle tijd voor jou of jullie hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren we eerst naar je wensen en ideeen. We laten in onze voorbeeldalbums zien wat er zo al mogelijk is. Samen met zijn tweetjes een ERO-Life fotoshoot laten maken is natuurlijk nog leuker! Kom je liever niet alleen, een vriend, vriendin of goede buur is van harte welkom! Vooral onze kracht, om je volledig op je gemak te stellen voor en tijdens de shoot, vertaalt zich in het uiteindelijke resultaat. “Wauw, ben ik dat?”, is de meest gehoorde opmerking bij het naderhand uitzoeken van de gemaakte beelden. En….echt waar: leeftijd is maar een getal. Door onze bijzondere verlichting speelt dat net als lichaamsbouw, geen enkele rol. Ons gaat het maar om 1 ding: Je versteld te laten staan van jezelf en je uitstraling…..

Interesse, benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten? Bel tijdens openingstijden eens naar onze winkel en vraag naar Marga. Zij weet van de hoed en de rand en geeft heel graag op alle vragen antwoord.

De beelden die op onze website staan, zijn met volledige toestemming van onze klanten als voorbeeld te bekijken.